Vroeg de zomer in met Bij de Buuf

Bij de Buuf staan lekkere biertjes, dranken en borrelplanken klaar. Daarna kan je nog even langs onze gezellige bloemenkraam lopen voor een bloemetje en het feest kan beginnen! De zomer is er vroeg bij dit jaar en dat vieren we natuurlijk uitgebreid bij de Buuf.

 

Een nieuwe groene vriend

Naast geweldig leuke kamerplanten in mooie potten van geglazuurd aardewerk of keramiek, hebben wij Bij de Buuf nu ook groene en bloeiende pot- en terrasplanten voor in de tuin of op je balkon. Heerlijk mediterraan, zo’n fruitboompje in hippe terracotta pot, of kleurrijke hangplanten. Maar een tijdloze klassieker zoals de hortensia doet het altijd goed.

 

NIEUW Limoncello en ChocoLoco

Je denkt misschien: zóóóó, die spreekt een aardig mondje over de grens. Si, eso es correcto, maar dit zijn nieuwe dranken Bij de Buuf. En dit assortiment dranken Bij de Buuf is leuk hoor! De Spaarndamse Limoncello kost €14,95 en is de koning van de likeuren. Het is de perfecte afsluiter voor lunch of diner, salute! De ChocoLoco chocoladelikeur kost €9,95 en klinkt een klein beetje gek, maar is een groot beetje lekker. En verder hebben wij allerlei producten die het echt goed doen als cadeautje, leuke woonaccessoires, kopjes, schaaltjes, kaarsen, beeldjes en zelfs sieraden, het zal je verrassen.

 

Tot ziens bij de Buufs Bloemen & Planten

Onze bloemenkraam is razend populair bij de klanten. Prachtige bloemen, mooie boeketten en een goeie service van Lisa en Hannes maken dat een bloemetje snel gehaald is. Voor op de eigen tafel of als cadeautje. Wij breiden nu uit met leuke planten voor in de tuin of op het terras. Bij de Buuf vind je al een groot assortiment, maar dat breiden we uit op de kraam. Vers van de veiling en uit de kas, de mooiste planten en boompjes. Een mooie zomer begint in je eigen gezellige groene tuin, terras of balkon.

 

Wist u dat elke donderdag een kraam voor de deur Bij de Buuf staat met vers vlees van Vallentgoed. Een te gekke aanvulling op ons assortiment. Neem snel een kijkje!

 

Volg ons op Facebook

Nieuwsbrief

Ik wil graag een maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Bedankt voor je inschrijving

Nieuwsbrief

Ik wil graag een maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Bedankt voor je inschrijving