Als de zomertijd is ingegaan, beginnen we allemaal langzaam aan de zomervakantie te denken. Sterker nog, we beginnen te ‘lijden’ aan het pre-holiday-syndroom. En omdat de zomer nog best ver weg is, smullen we van al die vrije dagen die tussen de voorjaars- en de zomervakantie zitten. Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren.

Wat gaan we doen op zo’n vrije dag? Nou, dit is een goed moment om dat kneuterige Spaarndam eens beter te leren kennen. En hoe doe je dat goed? Door deze tip op te volgen. 
Ga richting AH Spaarndam en kijk rechts bij de lokale winkel (waar je overigens ook heerlijk kunt lunchen). Bij de Buuf zijn superleuke wandel- en fietsroutes te krijgen. Met een lekkere lunch in the pocket, wandel je met een uitgebreide beschrijving langs alle hoogtepunten in Spaarndam en omgeving, dus zéker langs onze wereldberoemde vriend Hansje Brinker. En er zijn zó veel leuke weetjes die jij niet wist!

Dus kom op. Weer of geen weer, de zomer is in aantocht en je moet tóch meer bewegen. Dus met z’n allen aan de wandel, zie je zo Bij de Buuf!

Nieuwsbrief

Ik wil graag een maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Bedankt voor je inschrijving

Nieuwsbrief

Ik wil graag een maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Bedankt voor je inschrijving