Welkom

Bij de Buuf Spaarndam

“Wij doen even een bakkie Bij de Buuf!” is een veel gebruikte term als men bedoelt: koffie drinken bij de buren van de prachtige, grote Albert Heijn in Spaarndam. Deze parel in het waterrijke polderdorp Spaarndam is ‘lunchroom’ Bij de Buuf. De lokale (cadeau)winkel met horeca waar je heen gaat voor een goede kop koffie van de beste koffiebonen, voor een cadeautje en echte lokale producten. 

Bij de Buuf is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor dorpsgenoten en een trekpleister voor toeristen. Loop eens binnen of neem plaats op ons gezellige terras. Je zit hier misschien wel op het mooiste plekje van Spaarndam / Spaarnwoude – het groene hart van de Metropoolregio Amsterdam – om te genieten van een espresso, cappuccino, latte macchiato met huisgemaakt gebak, een verfrissend ijsje, een lekker broodje paling of een complete lunch. Alleen een kop thee kan ook en neem jouw favoriete smaak mee naar huis. Er ligt altijd een krantje voor jou klaar.

Vrijwel alles wat je bij ons nuttigt kun je los kopen om ook thuis van te genieten.

Bij de Buuf is een fantastisch vertrekpunt, tussenstop of eindpunt voor een fiets- of wandeltocht.  Met een oplaadpunt voor jouw elektrische fiets en een lekkere lunch voor de fietser zelf. Zit en relax. Haast? Alles is ook TO GO.

Van koffie tot broodje.
En van lunch tot cadeautje

Gratis parkeren

Gratis parkeren

Gratis parkeren

Gratis parkeren

Nieuwsbrief

Ik wil graag een maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Bedankt voor je inschrijving

Nieuwsbrief

Ik wil graag een maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Bedankt voor je inschrijving