Het terras mag weer open Bij de Buuf. Wat fijn. Nee, wacht even… HET TERRAS MAG WEER OPEN, YESSSS! Zo, dat is er uit. Wat een heerlijkheid dat we langzamerhand onze vrijheden weer terugkrijgen. Dat betekent dat je weer bij ons terecht kunt voor een heerlijke lunch of gewoon een goeie kop koffie op het terras. En vergeet onze Buuf Marianne d’r eigengemaakte appeltaart niet. #Marianneappeltaartkoninginikkomeraan.

 

Zon aan: BBQ aan

Als de zon zich dan nog even wil melden voor de komende 5 maanden, die mag gewoon ‘aan’ blijven staan. En dan lekker ’s avonds de BBQ aan, snel naar je favoriete Appie voor alle ingrediënten voor een geslaagde avond, en haal nog wat lekkere biertjes Bij de Buuf ennnn… GO! Goed begin van mei toch?!

 

Moederdag Bij de Buuf

Mei heeft veel bijzondere dagen. Op 4 mei herdenken we en op 5 mei feesten we. En op 9 mei? Dat is dus de belangrijkste dag van het jaar … Moederdag. Zou ik me dit jaar dan eindelijk een weg moeten banen door een enorme stapel liefdesbetuigingen en cadeaus van mijn pubers? Ik verwacht ’t niet. Ik dénk dat ze iets gaan knutselen, gezien het aantal lege koek- en snoepverpakkingen en lege melkpakken en frisdrankflessen op het aanrecht. Ik stuur ze dit jaar wel naar m’n favoriete lokale winkeltje Bij de Buuf of de vernieuwde bloemenkraam voor zo’n mooi plukboeket.

 

Wat veel cadeautjes Bij de Buuf, maar ik hoef niets

Ik hoef geen cadeautjes hoor. Als de pubers “MAM, JE HEBT ÉCHT EEN DIKKE REEP VERDIEND” roepen en ook waarmaken, ben ik al blij. Ik heb verder geen wensen. Doe mij maar alleen de Hemelse Brownie. Of een theepakket. Of een pakketje met DijkSlijk Koffielikeur en een pak paling. Of zo’n lekker stuk Dijkman kaas. Dan wil ik er ook graag een paardenworst bij en wat olijven. O en zo’n stuk ossenworst, dan maak ik lekker een borrelplank. 

En doe anders maar een plant, zo’n grote hortensia graag. Of een kaarsenpakket of leuke beeldjes en ik zag daar ook leuke armbandjes. En zelfs woonkameraccessoires en interieursprays.

Neeeeee, ik hoef echt niks hoor. Maar kijk tóch maar even Bij de Buuf.

 

 

 

Volg ons op Facebook

Nieuwsbrief

Ik wil graag een maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Bedankt voor je inschrijving

Nieuwsbrief

Ik wil graag een maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Bedankt voor je inschrijving