Lokale producten Bij de Buuf

Een lokale winkel is leuk shoppen:
je vindt er altijd een uniek cadeautje
of een bijzonder product

Proef Spaarnwoude

Bij de Buuf staat voor het gezellige kopje koffie, eventueel met gebak of daarna een broodje in een sfeer, die het vakantiegevoel uitstraalt. Het verhaal van Hansje Brinker maakt dat gevoel compleet en straalt de nostalgie van Spaarndam uit. Je koopt er en passant nog even een cadeautje, een souvenir (HanSje), neemt iets van de lekkere lokale producten mee voor thuis, van een paling tot een complete maaltijd!

Een lokale winkel is leuk shoppen, je vindt er altijd een uniek cadeautje of een bijzonder product.

Holland Paling

Holland Paling Spaarndam is wereldwijd de meest geliefde ambachtelijke palingrokerij. Holland Paling staat voor eenheid, kwaliteit en eerlijkheid. En dat proef je!

Kaas

De Spaarnwouder kaas van Dijkman komt ook écht uit Spaarndam – belegen, mild of extra pittig – want hij wordt hemelsbreed 100 meter verderop gerijpt. Proef de Oude Dorus (1,5 jaar gerijpt), een uniek Spaarndams lokaal product.

Worst

De ambachtelijk gerookte paardenworsten van Vallentgoed uit Spaarnwoude worden nog altijd gerookt in een rookkast. Geen toevoegingen van geur-, kleur- en smaakstoffen of E-nummers. Neem vers gerookt of vacuüm verpakt mee. Spaarnwouder Paardenworst, een delicatesse.

Dagverse maaltijden én (nieuw) Mama’s Maaltijden

Onze dagverse maaltijden kent u al. De stamppotten met vlees en alle andere maaltijden worden met liefde gemaakt en verpakt door jouw Buuf. Heb je ook onze huisgemaakte soepen al geproefd? Maar nu hebben we ook Mama’s Maaltijden: vers gemaakt door bekende koks, niet te versmaden en tegen een goede prijs. Probeer ook!

Lokale drankjes

De lokale specialiteiten op drankgebied zijn DijkSlijk koffielikeur, erg lekker bij de koffie, en Spaarndammertje Kruidenbitter, een borreltje in een kruik. Ook de bierfanaten komen hier aan hun trekken. Jopen, Kolkend Blond, HanSje bier en meer…

De leukste cadeaus

Maar we hebben ook woonaccessoires, enkele sieraden, boeken en planten. Een leuk cadeaupakket is zo gemaakt: kaas, worst, bier, paling, HanSje bier, HanSje boek strik erom, klaar.

Gratis parkeren

Gratis parkeren

Gratis parkeren

Gratis parkeren

Nieuwsbrief

Ik wil graag een maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Bedankt voor je inschrijving

Nieuwsbrief

Ik wil graag een maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Bedankt voor je inschrijving