Wandelen en fietsen wordt steeds populairder en leuker nu ons gezellige terras weer open is. Bij de Buuf organiseert een leuke wandeltocht door het historische Spaardam. Voor maar liefst €19,99 krijg je een tas vol lekkers mee!

 

Tas vol lekkers mee ennnnn…. GO!

Een kilometertje of drie met heel veel interessante weetjes, waardoor je toch even anders naar ons waterrijke dorpje gaat kijken. Ook met kinderen superleuk. Koop met korting het HanSje boek, waarin op kinderlijke wijze het verhaal over HanSje Brinker wordt verteld.

 

Maar wat kom je dan tegen?

Je zou het niet zeggen, maar het kleine Spaarndam zit vol met historische verrassingen en dat begint al wanneer je het dorp inrijdt. Zo kom je het Rijnlandshuis, de Schutsluis, de Palingrokerij, de kolk, Fort Zuid, HanSje Brinker en nog veel meer tegen. En het verhaal hierachter? Dat lees je natuurlijk bij de route die je in de Buuf kan ophalen met zo’n leuke tas vol lekkers.

 

Ennnn wat zit er in de tas?

In de tas zitten lekkernijen die deze ervaring nog meer Spaarndams maken. In de tas zit HanSje bier, Kolkend blond bier, bekertjes, flesje Dijkslijk, 2 flesjes water, een zakje snoep en hartige knabbels. Het verhaal achter deze lekkernijen kan een dame van de Buuf je heel goed vertellen.

 

De tip van onze Marian

Wil je liever wat anders in de tas vol lekkers? Dat kan natuurlijk. Het start- en eindpunt is Bij de Buuf en hier is voor iedereen wat lekkers. Onze Marian geeft de tip om te beginnen met een heerlijk stuk verse appeltaart en eindig met een heerlijk broodje van de maand. Psssst.. deze maand is dat het overheerlijke broodje gezond.

 

 

 

 

Volg ons op Facebook

Nieuwsbrief

Ik wil graag een maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Bedankt voor je inschrijving

Nieuwsbrief

Ik wil graag een maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Bedankt voor je inschrijving