Een feestje bij jou thuis?

Met hulp van (Bij) de Buuf!

Bij de Buuf ontzorgt jou als je een feestje bij jou thuis wil geven en wil knallen! Maar ook zakelijk zijn we je graag van dienst. Niet alleen met een lekkere bak koffie of een lunch zijn we er voor jou. Ook als er op kantoor geen (goede) ruimte beschikbaar is voor de vergadering. Of als mensen behoefte hebben aan een andere omgeving. Wij bieden je dan een vergadering op een andere locatie in een fijne vergaderruimte.

Don’t worry, be happy…Bij de Buuf

 

Bij de Buuf ‘on tour’ met foodtruck

Heb je iets te vieren; een verjaardag, jubileum, opening, of straatbarbecue? Bij de Buuf heeft een fantastisch retro Volkswagenbusje om jouw feestje bij jou thuis op te leuken. Dat kan dienst doen als mobiele super hippe en trendy foodtruck en is gewild of ongewild de eyecatcher op ieder feest. Hieruit serveren we dan jouw old time favourites of andere door jou gekozen hapjes.

 

Van hapjesschaal tot complete BBQ

“Volgend jaar doe ik het écht anders!” Tuurlijk. Hoe vaak horen we dat niet?
Wil je ontzorgd worden op je eigen feestje bij jou thuis of op locatie? De Buuf regelt het. Alles is Bij de Buuf te huur; van kooltjes tot gasbarbecues met alle bijbehorende attributen, serviesgoed, glazen, statafels, marktkraam en van stokbrood tot luxe barbecuevlees en dus ook alles voor de inwendige mens. De dranken komen gekoeld in de eveneens te huren koelaanhangwagens. De juiste ingrediënten voor een geslaagd feest! Deze dienstverlening van Bij de Buuf is een samenwerking met Bouwens Levensmiddelen.

Beter een goede Buuf …

Vergaderruimte huren Bij de Buuf

Even wat anders dan vergaderen op kantoor of is er op het moment geen (goede) vergaderruimte beschikbaar? Dan is vergaderen op locatie een nuttig en aangenaam alternatief!

Op zoek naar een vergaderruimte in het groene hart van Metropoolregio Amsterdam? Op een unieke locatie – 5 minuten van de A9 en 15 minuten van Schiphol – hebben wij een goed bereikbare ruimte beschikbaar voor max. 15 personen. Gebruik de ruimte voor presentaties, gesprekken, afspraken met klanten en maak gebruik van de lunchmogelijkheden Bij de Buuf. Hapjes, drankjes, gratis parkeerruimte … we horen alleen maar voordelen.

Ook kunnen wij het diner voor je reserveren op het mooiste plekje van Nederland bij restaurant ‘De Kolk’ of bij het wereldberoemde eetcafé ‘De Toerist’. Neem je (buitenlandse) gasten nog even mee langs Hansje Brinker en je bijeenkomst is veranderd in een onvergetelijke dag.

TIP: in de omgeving zijn meerdere mogelijkheden om bootjes te huren, een solextour te maken, teambuildingactiviteiten te ondernemen of het strand te bezoeken.

Gratis parkeren

Gratis parkeren

Gratis parkeren

Gratis parkeren

Nieuwsbrief

Ik wil graag een maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Bedankt voor je inschrijving

Nieuwsbrief

Ik wil graag een maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Bedankt voor je inschrijving