4 tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag bij de Buuf

De Valentijnsgedachte gekaapt door de commercie? Zo lijkt het misschien, maar laten we juist nu in deze moeilijke tijden eens extra lief voor elkaar zijn. Met deze 4 tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag lukt dat gegarandeerd!

Wij zijn ons er van bewust dat wij ons in een bevoorrechte positie bevinden met onze supermarkten. Veel ondernemers hebben hun werk moeten neerleggen tijdens de coronapandemie en alleen winkels die gericht zijn op verkopen van de eerste levensbehoeften blijven open. Om deze ondernemers een hart onder de riem te steken doen wij regelmatig een leuke actie van Bij de Buuf in combinatie met één van hen, zoals de snert-actie met Café Spaarndam.

Doe eens romantisch

Om er voor te zorgen dat jouw Valentijn ook in 2021 de mooiste cadeautjes ontvangt hebben wij bij de Buuf flink ons best gedaan. Leuk ingepakte smulpakketjes, speciaal voor jou gemaakt door jouw Buuf, een heerlijk Valentijnontbijtje, alles voor een gezellig avondje thuis met het gezin of een romantische date.

Tip 1: Chocoladeverrassing

We zien veel klanten wandelen en fietsen in onze mooie omgeving. Heel goed! Want we moeten wel in beweging blijven. Als je een beetje doorloopt, verbrand je zo 500 calorieën per uur. Dat is mooi, kan je lekker genieten van die beker warme choco met slagroom Bij de Buuf. Uiteraard TO GO. De gehele maand februari ontvang je Bij de Buuf namelijk een tweede chocomel met slagroom TO GO gratis! Lekker na een winterse wandeling of frisse fietstocht.

Tip 2: The answer is food: Valentijnontbijtje

Dit jaar valt Valentijnsdag op een zondag en dat betekent dat je flink mag uitpakken met een superlekker Valentijnontbijtje. Om het je zo makkelijk mogelijk maken kunnen wij bij de Buuf je bestelde ontbijtje klaarzetten. Deze is met liefde samengesteld door de dames van de lokale winkel Bij de Buuf. Het ontbijtje bestaat uit: luxe croissantjes, pistoletjes, gekookte eitjes, verse jus, zelfgemaakte jam, vers fruit, filet americain van de slager en een bananencakeje. Valentijnontbijtje één persoon: €14,95. Valentijnontbijtje twee personen: €21,95.

Tip 3: Cadeaupakketjes Bij de Buuf

Ook dit jaar hebben wij geweldige cadeaupakketjes klaargemaakt Bij de Buuf. Uiteraard kunnen wij dit ook personaliseren. Kom snel langs en laat jouw pakketje samenstellen, precies zoals jij het wilt hebben.

Tip 4: Dijkexpress wordt eenmalig ontbijtexpress

Dat we Valentijnontbijtjes verzorgen is nu geen verrassing meer, maar hoe leuk is het om dit geheel cadeau te doen aan een ouder echtpaar die dit echt verdient? Speciaal voor deze actie kan er zelfs een ontbijtje voor één persoon samengesteld worden om een oudere dame of heer te verwennen in deze periode. Meld je aan vóór 12 februari 2021. Betaling Bij de Buuf graag vooraf aan de bezorging. De ontbijtexpress gaat maar liefst 15 ontbijtjes verzorgen dus wees er snel bij!

Met deze tips van Bij de Buuf krijg jij gegarandeerd een geweldige Valentijnsdag, geniet ervan!

Volg ons op Facebook

Nieuwsbrief

Ik wil graag een maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Bedankt voor je inschrijving

Nieuwsbrief

Ik wil graag een maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Bedankt voor je inschrijving